+32 84 41 25 55

Voorzieningen en nieuwe sanitaire voorzieningen

comfort en plezier


Ardenne Camping - Maboge (La Roche-en-Ardenne) België - Camping Caravan Glamping Camper Tent

Gloednieuwe ultracomfortabele sanitaire voorzieningen

Hoewel de natuurlijke omgeving waarin we u ontvangen gewoonweg fantastisch is, willen we u ook gloednieuwe, ultracomfortabele sanitaire voorzieningen bieden. Dit is een van onze prioriteiten!Daarom hebben wij een gloednieuw sanitair blok van bijna 200m² gebouwd.

Op een camping is de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen van fundamenteel belang. Daarom hebben wij geïnvesteerd in nieuwe, moderne, warme sanitaire voorzieningen met alle nodige voorzieningen.

Met vloerverwarming, geen koude voeten meer. Met papier, handdoeken en zeep, hoeft u niet meer over de camping te lopen met uw toiletpapier. Met de LED verlichting, geen gebrek aan licht meer.

En natuurlijk, zijn er grote gratis douches. Mama's en papa's hebben een luiertafel voor hun baby's. Mensen die zich moeilijker kunnen verplaatsen, hebben nu toegang tot een grote sanitaire ruimte (PBM) die exclusief voor hen is gereserveerd.

Dit alles in een zachte muzikale sfeer.

De netheid van deze plaats is van vitaal belang en we zorgen er goed voor. Natuurlijk rekenen we erop dat onze kampeerders deze plaatsen, die in de eerste plaats van hen zijn, respecteren.

Volgend seizoen zal het tweede sanitair blok volledig worden gerenoveerd.

Om u het leven op de camping te vergemakkelijken

Geen excuses meer voor echtgenoten!

Dames, we hebben aan jullie gedacht, door geweldige afwasstations te installeren voor jullie metgezellen.

Professionele wasmachine en droger

Omdat u niet op vakantie bent om te werken, maar soms een beetje was nodig is, is hier iets voor u om die kleine klusjes snel te vergeten. Vergeet alleen niet wat zeep mee te nemen.

Vul- en leegstations

Er is een speciale ruimte ingericht voor het vullen van uw voertuigen met drinkwater (campers, caravans, enz.) en het legen van uw chemische toiletten. Al het verzamelde afvalwater wordt vervolgens behandeld in zuiveringsstations met respect voor de natuur.

Ardenne Camping - Maboge (La Roche-en-Ardenne) België - Saniatires et commodités