+32 84 41 25 55

Natuur & Beleving

een unieke plek in de Ardennen


Ardenne Camping - Maboge (La Roche-en-Ardenne) België - Camping Caravan Glamping Camper Tent

We wilden onze camping helemaal vernieuwen door hem voor te behouden aan mensen die houden van de natuur, van de Ardennen.

Inderdaad, de plaats alleen al is een attractie: het is uniek in de Ardennen! Sommigen noemen het zelfs de "Gorges de l'Ardenne". En om hem te behouden zullen we, van november tot eind maart, deze plek teruggeven aan de natuur die hem elk seizoen aan ons leent. Dan zal het er dus helemaal leeg zijn.

Het is onze zorg om onze gasten hier zo goed mogelijk te verwelkomen, in het bijzonder door er (dat is nu bezig) volledig nieuw, heel comfortabel en heel net sanitair te plaatsen. Dat is één van onze prioriteiten!

De camping zal voortaan voorbehouden zijn aan families, koppels, kinderen (voor wie er een spiksplinternieuwe speeltuin werd gebouwd) om u zoveel mogelijk rust te kunnen bieden.

Private standplaatsen

Bovendien wensen wij onze kampeerders de ruimte te geven: wij willen een "camping en geen parking" maken met standplaatsen van een mooi formaat! Elke caravan, elke tent, elke camper zal genieten van een grote private standplaats waar iedereen zich thuis zal voelen en niet op een parkeerplaats.

Zonder de creatie te vergeten van een glamping-ruimte die bestemd is voor de verliefden.

Een andere ruimte die wij "de boomgaard" zullen noemen, zal bestemd zijn voor tenten. We hebben er net veel inheemse fruitbomen geplant die het hele seizoen lang zullen bloeien en/of vruchten dragen.

We hopen u er heel binnenkort terug te zien voor een unieke beleving in het hart van de Ardennen.

Ardenne Camping - Maboge (La Roche-en-Ardenne) België - Camping Caravan Glamping Camper Tent

Plan van de camping

Ardenne Camping - Maboge (La Roche-en-Ardenne) België - Camping Caravan Glamping Camper Tent

klikken op het plan om het te vergroten